dijous, 23 de maig del 2013

Concentració per una Escola Pública de Qualitat: 17h a la PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ (DAVANT L'AJUNTAMENT MASSAMAGRELL)

Pots llegir el manifest en punxant:  Manifest



PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT
No a la reforma Wert
  
Amb el lema “Aturem la LOMQE” la comunitat educativa es concentrarà dijous, 23 de maig, per a protestar per l’aprovació de l’avantprojecte d’una llei que suposarà un gran retrocés en el sistema educatiu.
L’aprovació divendres passat pel Consell de Ministres del projecte de LOMQE demostra la prepotència del Govern i el seu allunyament del conjunt de la comunitat educativa, que el passat dia 9 de maig va demanar amb una gran mobilització al conjunt de l’Estat que es retirés l’avantprojecte i que s’iniciés un procés negociador per acordar les mesures que s’han de prendre per millorar el sistema educatiu.
Aquesta llei és un atac al dret universal a l'educació, a l'ensenyament públic i al valencià. Pretén classificar l'alumnat segons el rendiment i no agrupar segons les necessitats; segrega en itineraris i estableix revàlides, en comptes d'aprofundir en l'atenció a la diversitat; consolida la privatització de l'ensenyament i les retallades a l'ensenyament públic. Per totes aquestes coses, et demanem que hi participes en la
CONCENTRACIÓ
DIJOUS, 23 DE MAIG
17 h

PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ (DAVANT L'AJUNTAMENT