divendres, 3 de maig del 2013

Noves iniciatives realitzades

Amb aquesta nota volem donar a conèixer part de les tasques realitzades recentment:
  • Col·laboració en l'adquisició de llibres per a vacances de Setmana Santa. Aquesta compra s'ha efectuat a través de l‘AMPA per a obtenir un millor preu per a tots els alumnes pertanguen o no a l'associació, amb un estalvi de 5 € aprox. per llibre.
  • Subvenció del transport de lloguer de 2 autobusos dels tots alumnes de 5º i 6º curs per a la Festa de Trobades Musicals a Alboraia, per a tots els alumnes pertanguen o no a l'associació.
  • Col·laborar amb el Col·legi aportant una quantitat de 1000€ per a despeses en el funcionament diari i material escolar que crea oportú l'adreça del Col·legi, així com una altra quantitat de 200 € per a la revista que realitzen els alumnes del centre.
També volem comunicar-vos la celebració de la Festa Fi de Curs, a la qual ens agradaria que assistíreu, quedeu tots convidats a apuntar-vos a l‘AMPA, encara sou a temps. És molt important que el Col·legi tinga un AMPA nombrós i participatiu. Si voleu fer arribar algun suggeriment  ampa.santjoan@mail.com
Des d'ací ressaltar el nostre compromís i predisposició davant iniciatives que milloren l'educació de nuestr@s propi@s hij@s i funcionament del Col·legi.